• 1404/02/24 - 08:03
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

کافی نت های سیار به مناطق عشایری می روند

رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از تکنولوژی توسط عشایر، گفت: لازم است عشایر از تکنولوژی های روز و اینترنت پرسرعت بهره مند شوند و آموزش های لازم برای استفاده از این تکنولوژی ها به آنان داده شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، جهانبخش میرزاوند در دیدار با مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری (USO)، اظهار داشت: عشایر نیازمند استفاده و بهره برداری از اینترنت هستند و هم اکنون نه تنها بسیاری از مناطق عشایری بلکه شرکت های تعاونی در مناطق روستایی در نواحی فاقد اینترنت هستند، با توجه به لزوم ثبت اطلاعات عشایر برای توزیع آرد و سوخت در سامانه ها، عشایر و شرکت های تعاونی عشایری با دشواری هایی در این زمینه مواجه هستند.

وی با بیان اینکه کافی نت های سیار در مناطق عشایری می تواند زندگی عشایر را تسهیل کند. امروزه عشایر برای ثبت نام در تمام فعالیت ها و امور خود که به صورت الکترونیکی انجام می شود با چالش و دشواری مواجه هستند، حتی در آنتن دهی تلفن های همراه برای انجام مکالمات با سختی های بسیاری دست و پنجه نرم می کنند که باید این مشکلات برطرف شود.

میرزاوند به ضرورت راه اندازی شماره تماس سه رقمی برای پیگری‌های ضروری جامعه عشایری، اشاره کرد و گفت: تماس مستقیم عشایر و دسترسی به سازمان امور عشایر برای برطرف کردن مشکلات آنان امری ضروری است که در این زمینه شماره تماس سه رقمی می تواند این مورد را برای عشایر تسهیل کند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به تفاوت ماهوی زندگی عشایر با زندگی شهری و روستایی، ادامه داد: برای تداوم حیات زندگی عشایری، با تغییر در تعریف عشایر، باید به خدمات رسانی مناسب به آنان بپردازیم تا این شیوه زندگی تداوم یابد، زیرا در صورت از بین رفتن جامعه عشایری، تبعات اجتماعی جبران ناپذیری برای کشور ایجاد خواهد شد.

وی گفت: هم اکنون در بسیاری از شهرهای کشور دولت به اتباع یارانه نان و سایر خدمات ارائه می دهد، خدمات رسانی به عشایر نیز باید از اولویت های ما باشد و اینگونه نباشد که به معلمان مناطق عشایری در مناطق صعب العبور به خاطر نداشتن دفترچه عشایری آرد و یا سایر خدمات تعلق نگیرد و جامعه را از زندگی عشایری دور کند.

میرزاوند افزود: در بسیاری از ادارات عشایر به رسمیت شناخته نشده اند و خدمات رسانی به آنان انجام نمی شود لذا باید در مرحله اول با به رسمیت شناختن عشایر به فکر حفظ این فرهنگ باشیم و دستگاه هایی که طبق مصوبه هیئت وزیران و آیین نامه ساماندهی عشایر وظیفه خدمات رسانی به عشایر را بر عهده دارند پای کار بیایند و با به رسمیت شناختن عشایر خدمات رسانی به آنان را طبق وظیفه قانونی خود انجام دهند.

اختصاص کدپستی مختص به سبک زندگی عشایری از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود. رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه باید عشایر نیز مانند مناطق شهری و روستایی کدپستی داشته باشند گفت: ایجاد کدپستی، ایجاد کافی نت سیار و ... از نیازهای امروز جوامع عشایری است که امیدواریم با همکاری شرکت های دانش بنیان و نخبگان اجرایی شود.

در این نشست، مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری نیز با اشاره به اجرای طرح ها و پروژه ها در مناطق شهری و روستایی برای توسعه استفاده از تکنولوژی گفت: با احصای مناطق عشایری خاص و با برنامه ریزی، می‌توانیم عشایر را به اینترنت پرسرعت و آنتن دهی مناسب تلفن همراه متصل کنیم.

نیک محمد بلوچ زهی ادامه داد: با اجرای طرح های ویژه مشابه روستا می توان اقداماتی را انجام داد تا مناطق ییلاقی و قشلاقی عشایر نیز دارای کدپستی شوند، اما در مرحله توزیع مرسولات ممکن است چالش هایی وجود داشته باشد که می بایست این چالش٬ها را برطرف کرد.

  • گروه خبری : سازمان امور عشایر ایران,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 199086
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان امور عشایر شرافی طهرانی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان امور عشایر شرافی طهرانی