• 1403/09/14 - 14:05
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات و آبزیان:

چهار پروژه شیلاتی بنیاد برکت افتتاح شد/ رونمایی از طرح‌های شیلاتی و فرهنگ جامع لغات دریایی

 

در دومین روز هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته از چهار پروژه شیلاتی بنیاد برکت که به صورت وبیناری در استان‌های خراسان شمالی، کرمانشاه، خوزستان و هرمزگان اجرایی شده است، بهره‌برداری شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم رونمایی از چهار طرح شیلاتی توسط بنیاد برکت گفت: تطبیق با اقلیم مهم‌ترین قدرت شیلات است و در این راستا بنیاد برکت طرح‌های بسیاری را در این زمینه اجرایی کرده و تاکنون بهره‌برداری از 1922 طرح خرد و کارگاهی و 82 طرح بنگاهی در حوزه آبزی‌پروری و صنایع و زنجیره آبی را به انجام رسانده است.

سیدحسین حسینی افزود: اجرای سیاست‌های ابلاغی توسعه دریامحور، استفاده از ماموریت‌های مشترک را با سایر زیربخش‌ها از جمله بنیاد برکت می‌طلبد و در این راستا سازمان شیلات ایران سالانه 300 پروژه را در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: محرومیت‌زدایی و دستیابی به حکمرانی غذایی تنها با همدلی و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر امکان‌پذیر است.

مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این باره گفت: اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در طرح‌های آبزی‌پروری نمود پیدا کرده است که امیدواریم به امنیت غذایی بینجامد.

مرتضی نیازی افزود: 25 درصد از مسیر طرح‌های مشارکتی با کمک سازمان شیلات پیش رفته است و امیدواریم ظرف سه سال بتوانیم بخش اعظمی از طرح را به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: مسیر اجرای طرح‌ها توسط بنیاد برکت با قوت ادامه دارد.

 

رونمایی از طرح‌های شیلاتی

 

در نخستین روز برگزاری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته، با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران و نماینده مردم اردبیل، میر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، از دو طرح شیلاتی در غرفه استان اردبیل رونمایی شد.

یکی از این طرح‌های شیلاتی با عنوان "مطالعه امکان‌سنجی آبزی پروری در حاشیه رودخانه‌های قزل اوزن، کیوی چای و اهر چای" است که منجر به افزایش تولیدات آبزیان خواهد شد.

همچنین طرحی دیگر به "مطالعه امکان‌سنجی احداث شهرک تکثیر و پرورش ماهیان زینتی، زالو و ریز جلبک در سامیان استان اردبیل" خواهد پرداخت که به تولید ۱۶ میلیون قطعه ماهیان زینتی، ۱۵ میلیون قطعه زالو و تولید ۶۰ تن میکرو جلبک خواهد انجامید.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در این باره گفت: با توجه به اقلیم استان اردبیل، علاوه بر جایگاهی که این استان در جذب توریست دارد، باعث افتخار است که این استان محور توسعه شیلات نیز باشد.

 

رونمایی از کتاب فرهنگ جامع لغات و اصطلاحات علوم دریایی و شیلات

 

در دومین روز برگزاری این نمایشگاه، با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، تنی چند از مدیران ستادی و استانی، "کتاب فرهنگ جامع لغات و اصلاحات علوم دریایی و شیلات" در غرفه استان سیستان و بلوچستان رونمایی شد.

این کتاب با تلاش و اهتمام اعضای هیات‌های علمی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تالیف شده است.

 

گفتنی است؛ هشتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX 2024) با حضور 140 شرکت داخلی و خارجی از 13 تا 16 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است.

  • گروه خبری : سازمان شیلات ایران,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 189299
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید