همکاری ایران و ونزوئلا در تبریز در حوزه بیوتکنولوژی و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
دوره آموزشی بینالمللی یک ماهه محققان ونزوئلایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پایان یافت.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی برای یک دوره بینالمللی یکماهه با عنوان «پروبیوتیک ها از علم تا کاربرد»، میزبان محققین ونزوئلایی بود. این دوره در قالب گسترش همکاری های علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و کشور ونزوئلا و با هدف آموزش، انتقال تکنولوژی و توسعه همکاریهای علمی در حوزه بیوتکنولوژی و فناوریهای نوین در صنایع غذایی به ویژه در زمینه پروبیوتیک ها برگزار شد.