• 1403/07/03 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانش‌آموز منطقه عشایری سیاه‌خانی آبدانان همیار طبیعت شد

 

می‌خواهم کارمند منابع طبیعی شوم تا نگذارم کسی به جنگل آسیبی وارد کند، کسی جنگل را به آتش بکشد و یا درختی را قطع کند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، این سخن یک دانش‌آموز عشایری در آبدانان استان ایلام است که در سیاهچادر زندگی می‌کند. او دانش‌آموزی است که در منطقه عشایری سیاهخانی در زیر چادر درس می‌خواند.

نامش ابوالفضل نوری است، تک دانش‌آموز مدرسه شهید باقری منطقه عشایری سیاهخانی آبدانان. این مدرسه فقط همین یک دانش‌آموز را دارد. وقتی خبرنگار صدا و سیمای استان از این دانش‌آموز عشایری می‌پرسد که در آینده می‌خواهی چه کاره شوی، بی‌درنگ می‌گوید: «می‌خواهم کارمند منابع طبیعی شوم تا نگذارم کسی به جنگل آسیبی وارد کند. کسی جنگل را به آتش بکشد و یا درختی را قطع کند.»

حرف این دانش‌آموز عشایری آنقدر برای سازمان منابع طبیعی تکان دهنده و قابل توجه بود که مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان به اتفاق احمدی مشاور رئیس سازمان، خان محمدیان مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام و جمعی از مسوولان استانی، محلی و شهرستانی روز دوشنبه همزمان با دومین روز بازگشایی مدارس به سراغ این دانش‌آموز عشایری - که روزی آرزوی کارمند شدن در جنگلبانی را دارد - بروند و با اهدای لوح تقدیر و کارت عضویت همیار طبیعت از ابوالفضل نوری تقدیر کنند.

... این حرکت به ظاهر کوچک از یک دانش‌آموز کوچک‌ موجی بزرگ از خود راه‌اندازی کرد که ما در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، لحظه‌ای به فکر فرو رفته و به این بیندیشیم که چه مسوولیت دشوار و بزرگی در زمینه حفظ آب، خاک، جنگل و مراتع این مملکت داریم.

 

  • گروه خبری : سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 183838
روابط عمومی   سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری