• 1403/10/18 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توسعه فعالیت‌های ترویجی و روابط عمومی برای حوزه امور اراضی ضروری است

 

مدیرکل حوزه ریاست و امور استان‌های سازمان امور اراضی کشور گفت: توسعه اقدامات و فعالیت‌های ترویجی و روابط عمومی برای اجرای موفق برنامه‌های سازمان امور اراضی کشور ضروری است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی کشور، میرحامد اختری صبح امروز در نشست وبیناری با حضور مدیران، رابطان و کارشناسان ترویج و روابط عمومی مدیریت‌های امور اراضی سراسر کشور به مناسبت قرار گرفتن درآستانه سالروز تأسیس سازمان (۷ بهمن ماه) ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: شناساندن برنامه‌ها، سیاست‌ها و فعالیت‌های مؤثر سازمان امور اراضی کشور در موضوعات مهمی نظیر تثبیت مالکیت، رفع تداخلات، حدنگاری و سنددار کردن و حفظ و یکپارچگی اراضی کشاورزی برای اعتمادسازی و همراهی افکار عمومی از جمله مهمترین وظایف روابط عمومی و ترویج است.

وی افزود: روابط عمومی نقش مؤثری در ایجاد و حفظ ارزش سازمانی برعهده دارد.

میرحامد اختری ادامه داد: استفاده از تریبون نماز جمعه و روحانیونی که در روستاها حاضر هستند نقش مؤثری در معرفی اقدامات مهم سازمان امور اراضی کشور دارد.

 

سالروز تاسیس سازمان فرصت مناسبی برای ارائه مهمترین برنامه‌ها در حوزه امور اراضی کشور است

 

مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور در این نشست ضمن ارائه گزارشی از برنامه اجرایی برای سالروز تاسیس سازمان گفت: این مناسبت فرصت خوبی است که مهمترین اقدامات و برنامه‌های سازمان با همکاری رسانه‌ها برای جامعه تبیین و تشریح شود و همگان در جریان روند فعالیت‌های این سازمان قرار گیرند.

سیدشهاب سیدمحسنی افزود: مدیریت امور اراضی استان‌ها لازم است از انواع روش‌های رسانه‌ای، ترویجی و تبلیغی برای معرفی سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان در زمینه‌های مختلف تثبیت مالکیت، رفع تداخلات، حدنگاری و صدور سند، حفظ و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و واگذاری زمین برای طرح‌های کشاورزی و به ویژه احداث نیروگاه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنند.

وی گفت: برگزاری جشن اتمام رفع تداخلات و حدنگاری و صدور سند در استان‌ها، راه‌اندازی تورهای رسانه‌ای، برگزاری نشست‌های خبری، هماهنگی برای پخش تولیدات رسانه‌ای، گفتگوی صمیمانه مدیران با کارکنان و تشکل‌ها، همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه زمین، برپایی نمایشگاه، رصد و پایش رویدادهای امور اراضی و برپایی کاروان‌های ترویجی از جمله مهمترین برنامه‌های پیشنهادی به مناسبت قرار گرفتن در استانه سالروز تاسیس سازمان محسوب می‌شود.

همچنین در این نشست برخی از مدیران امور اراضی استان‌ها و کارشناسان ترویج و روابط عمومی دیدگاه‌های خود را برای برگزاری هرچه موفق‌تر این مناسبت ارائه کردند.

  • گروه خبری : سازمان امور اراضی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 191209
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید