• 1403/09/05 - 12:16
  • - تعداد بازدید: 74
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی در استان‌ها با جدیت پیگیری شود

 

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی کشور گفت: تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی در استان‌ها با جدیت پیگیری شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی، محمد احمدی در نشست بررسی مشکلات و موانع فرآیند رفع تداخلات و صدور اسناد اراضی کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، با تاکید بر پیگیری جدی تثبیت مالکیت اراضی در کشور، مشکلات مربوط به رفع تداخلات را مورد بحث قرار داد و گفت: از سوی سازمان امور اراضی کشور هرگونه کمکی در این خصوص لازم باشد، انجام خواهد شد.

 

وی در خصوص اراضی خالصه شمال استان سیستان و بلوچستان که شامل ۴۰ هزار هکتار و ۱۴۷ پارچه آبادی است، توضیح داد: این اراضی باید به‌صورت دقیق و کامل بررسی شود تا مالکیت آنها تثبیت شود، این گام ابتدایی در فرآیند تثبیت مالکیت اراضی است که با حمایت ما، این کار انجام خواهد شد؛ استان سیستان و بلوچستان نیز از این قاعده مستثنی نیست.

 

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی کشور تصریح کرد: برای تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی باید کار رفع تداخلات اراضی ادامه یابد، جدا از این که پایان رفع تداخلات را اعلام کرده‌اید، اما برای این که هیچ گره‌ای در کار مردم نباشد، این کار را برای حصول به نتیجه به نحو احسن ادامه دهید.

 

وی همچنین توضیح داد که در بحث بازبینی پلاک‌ها، ابتدا باید در کمیسیون استانی مصوب شود، سپس اعتبار آن از طرف سازمان امور اراضی کشور تأمین می‌شود.

 

احمدی تأکید کرد: آنچه در دستور کار شما باقی مانده است را با قدرت ادامه دهید، ما نیز در کنار شما هستیم، هیچ محدودیتی برای اجرای کار و تامین اعتبار وجود ندارد.

 

گفتنی است؛ نشستی در خصوص بررسی مشکلات و موانع فرآیند رفع تداخلات و صدور اسناد اراضی کشاورزی استان با حضور مدیرکل مهندسی و حدنگاری اراضی کشور، معاون مدیرکل، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل ثبت اسناد استان، مدیرکل منابع طبیعی استان، مدیر امور اراضی و سایر اعضا در سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان امور اراضی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 188680
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید