مدیریت تأمین نهاده دامی مورد نیاز عشایر در سال 1404 ضروری است
سرپرست سازمان امور عشایر ایران با بیان این که سال آینده سال سختی در تامین نهادههای دامی خواهد بود، گفت: باتوجه به کاهش بارندگیها و وقوع خشکسالی و همچنین افزایش قیمت جهانی جو و محدودیت صادراتی برخی کشورها، باید از هم اکنون برای تامین نهادههای دامی مورد نیاز عشایر برنامهریزی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارات جهاد وشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، جهانبخش میرزاوند در شورای مدیران سازمان امور عشایر ایران، مدیریت پیک مصرف جو در مناطق عشایری و تبدیل آن به خوراک دام و کنستانتره برای بهینهسازی مصرف نهاده و افزایش بهرهوری در این شرایط را ضروری دانست.
وی با تاکید بر راهاندازی کمیته فنی پروژههای عمرانی در سازمان، افزود: پروژههای عمرانی در مناطق عشایری باید شناسنامهدار شوند و پس از تایید در کمیته فنی سازمان به استانها ابلاغ شود.
میرزاوند با اشاره به سهم عشایر از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده گفت: تهیه دستورالعمل و اولویتبندی هزینهکرد این منابع ضروری است، از این پس استراتژی سازمان باید انجام پروژههای اثربخش با منابع محدود و مبتنی بر بهرهوری باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر کسب رضایت مردم در خدماترسانی، اظهار کرد: اگر مردم از ما راضی باشند، خداوند نیز از ما راضی خواهد بود.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران بهروزرسانی قوانین مرتبط با جامعه عشایری را ضروری دانست و ابراز داشت: بسیاری از قوانین موجود در حوزه عشایر مربوط به 60 و 70 سال پیش است و لازم است با شرایط امروز تطبیق داده شوند؛ لذا تنقیح قوانین این حوزه در دستور سازمان قرار دارد.
میرزاوند افزود: در برنامه ششم توسعه، شانزده بار از عشایر نام برده شده بود اما در برنامه هفتم تنها یک بار به نام عشایر اشاره شده است که این موضوع را باید آسیبشناسی کنیم.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران استفاده از نظرات کارشناسان در انجام کارها را یادآور شد و افزود: کیفیت کار از کمیت آن مهمتر است و برنامهریزیها و تصمیمگیریها باید بر پایه نظرات کارشناسی باشد.
وی بر رعایت الزامات قانونی در خصوص جمعداری اموال و تجهیزات و ماشینآلات تأکید کرد و گفت: در مدیریت استراتژیک، منابع محدود هستند و باید با اولویتگذاری صحیح، فعالیتهای سازمان به شکل مؤثری انجام شود، بنابراین تعمیر و نگهداری ماشینآلات و استفاده حداکثری از امکانات موجود یک نیاز است.
ارائه برنامه 100 روزه از سوی دفاتر تخصصی، رعایت دقیق قوانین اداری و استخدامی، رعایت مسایل حقوقی در انعقاد قراردادها و تفاهمنامه با دستگاهها، پیگیری جدی پروندههای حقوقی در امور عشایر استانها، ارائه گزارش دقیق از وضعیت کامیونهای آبرسانی سیار به عشایر و توسعه سامانههای الکترونیکی برای خدماترسانی به عشایر از دیگر تاکیدات سرپرست سازمان امور عشایر ایران در این نشست بود.
میرزاوند همچنین شفافسازی بودجه و اعتبارات فعالیتهای فرهنگی در سازمان را ضروری عنوان کرد و افزود: باید در این زمینه از ظرفیتهای دستگاههای فرهنگی و خیرین استفاده کنیم و در هزینهکرد اعتبارات سازمانی نیز هر جا منع قانونی ندارد امور فرهنگی را مدنظر قرار دهیم.
نظر دهید