• 1405/02/23 - 18:49
  • - تعداد بازدید: 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«تات» و «کشت و صنعت مغان» هم‌پیمان توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در اردبیل

در جریان بیست‌ویکمین سفر استانی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) به استان اردبیل، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان تات و شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با هدف توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در بخش کشاورزی به امضا رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، همزمان با سفر استانی گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) به استان اردبیل، تفاهم‌نامه همکاری مشترکی میان سازمان تات و شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان منعقد شد.

 

این تفاهم‌نامه در راستای تقویت تعامل میان بخش پژوهش و تولید، توسعه فناوری‌های نوین کشاورزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی کشور در ارتقای بهره‌وری بخش کشاورزی به امضا رسید.

 

بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی کاربردی، انتقال یافته‌های علمی و فناورانه، توسعه کشاورزی دانش‌بنیان، ارتقای بهره‌وری تولید و استفاده از ظرفیت مراکز پژوهشی و تخصصی سازمان تات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 

امضای این تفاهم‌نامه را می‌توان گامی مؤثر در جهت توسعه کشاورزی فناورمحور، افزایش تعاملات تخصصی و حمایت از تولید پایدار در استان اردبیل دانست؛ اقدامی که در چارچوب برنامه‌های تحولی سازمان تات و با هدف پیوند هرچه بیشتر دانش، فناوری و تولید عملیاتی شده است.

 

بیست‌ویکمین سفر استانی گل محمدی به استان اردبیل با محوریت بررسی ظرفیت‌های کشاورزی، توسعه همکاری‌های فناورانه و حمایت از تولید دانش‌بنیان در حال برگزاری است.

  • گروه خبری : اخبار سازمانها و موسسات,سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
  • کد خبر : 264730
کلمات کلیدی
مریم ابراهیمی سازمان تات
خبرنگار

مریم ابراهیمی سازمان تات