• 1403/06/26 - 13:38
  • - تعداد بازدید: 154
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رشد 13 درصدی میانگین امتیازات عملکرد وزارت جهادکشاورزی در سال 1402

 

میانگین امتیازات عملکردی زیرمجموعههای وزارت جهادکشاورزی در قالب ارزیابی شاخص‌های اختصاصی و عمومی در سال 1402 با افزایش 167 امتیاز، رشد 13 درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ را نشان می‌دهد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارتخانه با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ما، تعداد شاخص‌های اختصاصی و عمومی در سطح وزارت جهادکشاورزی را 19 هزار و 393 مورد عنوان کرد.

محمدرضا قدسی افزود: همه این تعداد شاخص‌ها توسط مجموعه مورد ارزیابی وزارت متبوع، مستندسازی و در سامانه مدیریت عملکرد دولت بارگذاری شده و در نهایت این مستندات عملکردی توسط دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات بررسی، تایید و به سازمان اداری و استخدامی ارسال شده است.

وی همچنین اظهار داشت: از مجموع این شاخص‌ها، تعداد 126 عنوان شاخص اختصاصی و 98 عنوان شاخص عمومی مربوط به حوزه‌های ستادی کل وزارت جهاد کشاورزی است.

قدسی افزود: شاخص‌های اختصاصی ارزیابی بیشتر مربوط به حوزه ماموریتهای اصلی دستگاه‌ها همچون تولید بوده و شاخص‌های عمومی نیز مربوط به حوزه اداره و حکمرانی دستگاه‌ها شامل سه محور بهره‌وری و تعالی، رضایتمندی مردم و عدالت می‌شود.

وی گفت: براساس نتایج مستندات ارزیابی عملکرد سال 1402 جشنواره شهید رجایی که به تایید سازمان امور اداری و استخدامی کشور رسیده است، به لحاظ عملکردی در حوزه وزارت جهادکشاورزی، ستاد وزارتخانه رتبه نخست، سازمان امور اراضی رتبه دوم و سازمان شیلات رتبه سوم را کسب کردهاند.

مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: سازمان‌های امور اراضی، شیلات و منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نسبت به سال 1401 از سطح ارزیابی متوسط به سطح خوب در وزارت جهادکشاورزی ارتقا یافتهاند.

وی با بیان این که سازمان امور عشایر با رشد ۹۷ درصدی، سازمان حفظ نباتات کشور با رشد ۳۰ درصدی و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با رشد ۱۸ درصدی نیز در سطح وزارت توانستند از سطح ضعیف به سطح ارزیابی متوسط صعود کنند، تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی با توجه به این ارتقای سطح در سال ۱۴۰۲، هیچ دستگاهی در سطح ارزیابی ضعیف ندارد‌.

مشاور وزیر جهادکشاورزی افزود: در حوزه ستاد وزارت جهادکشاورزی، معاونت امور باغبانی در تحقق عملکرد شاخص‌های اختصاصی مربوط به خود رتبه نخست را در بین معاونت‌های ستادی وزارت متبوع بدست آورده است.

وی در همین حال گفت: کمترین امتیاز به لحاظ عملکردی طبق سنوات قبل مربوط به معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی است، اما عملکرد این معاونت نسبت به سال 1401 رشد 8 درصدی را نشان می‌دهد.

قدسی با اشاره به این که در ارزیابی شاخص‌های اختصاصی، صندوق‌های حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و بیمه کشاورزی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند، گفت: این دو صندوق در سال 1402 نسبت به سال 1401 به لحاظ عملکردی شاخص‌های اختصاصی مربوطه از سطح ارزیابی خوب به سطح عالی دست یافتهاند.

وی در مورد شاخص‌های بخش نظارتی دستگاه، در حوزه معیار ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد اذعان داشت: سازمان دامپزشکی با ۸۵ درصد بیشترین عملکرد را در این بخش داشته و سازمان امور اراضی نیز توانسته است با ۸۰ درصد عملکرد در رتبه دوم و ستاد وزارت با ۷۷.۷۳ درصد عملکرد در جایگاه سوم قرار گیرد.

مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: براساس هدفگذاری مصوب در وزارت جهادکشاورزی مقرر شده در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ تمام واحدهای وزارت متبوع به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که این وزارت جزو وزارتخانه برتر در سطح دستگاه‌های اجرایی کشور قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 183453
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید