• 1403/08/21 - 14:52
  • - تعداد بازدید: 89
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش 1.5 میلیون تنی سردخانه‌های کشور/ نیاز 20 هزار میلیارد تومانی برای اتمام واحدهای نیمه‌تمام

 

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی از افزایش 1.5 میلیون تنی ظرفیت سردخانه‌های کشور نسبت به سال گذشته خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، کریم ذوالفقاری در گفت و گو با خبرنگار ما، علت افزایش ظرفیت سردخانه‌ها را ناشی از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تلاش سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها عنوان کرد.

 

وی افزود: در حال حاضر تعداد 2450 واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری 7118 هزار تن محصولات تولیدی کشاورزان اعم از باغی، سبزی و صیفی و... در سردخانه بالای صفر و محصولات دامی شامل گوشت قرمز، گوشت سفید و آبزیان در سردخانه‌های زیر صفر به منظور حفظ سلامت و امنیت غذای مورد نیاز جامعه و با هدف کمک به تنظیم بازار محصولات کشاورزی در کشور در حال فعالیت هستند.

 

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهار داشت: توسعه سردخانه‌ها برای نگهداری و حفظ سلامت محصولات کشاورزی از سیاستهای مهم مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی است.

 

وی به بهره‌برداری رساندن طرح‌های نیمهتمام در این بخش از جمله 839 واحد سردخانه با پیشرفت فیزیکی بین 90-20 درصد را از جمله برنامه‌های این مرکز نام برد.

 

ذوالفقاری ضمن تاکید دوباره بر ضرورت توجه بانک‌های غیرتخصصی به سرمایه‌گذاری و انجام وظایف قانونی خود در بخش صنایع غذایی و همچنین قدردانی از بانک کشاورزی، اظهار داشت: با تامین منابع مالی به میزان 20 هزار میلیارد تومان، امکان بهره‌برداری از این واحدهای نیمه‌تمام و جذب 3.9 میلیون تن محصول خام فراهم خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 187687
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید