• 1403/06/09 - 08:42
  • - تعداد بازدید: 514
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراکز خدمات خط مقدم اجرای سیاست‌های کلان بخش کشاورزی در پهنه/ ترمیم حقوق کارکنان مانند سایر دستگاه‌های اجرایی دولت

 

وزیر جهادکشاورزی، مراکز خدمات کشاورزی را خط مقدم اجرای سیاست‌های کلان مدیریت بخش کشاورزی در پهنه کشور نامید و این مراکز را پل انتقال فناوری به کشاورز و آغاز راه ارتقای بهره‌وری و رسیدن به توسعه کشاورزی دانست.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در نخستین سفر استانی به خراسان رضوی مقارن با آخرین روز هفته دولت در جمع کارکنان شهرستان‌های چناران و گلبهار، با بیان این که کار اصلی بخش کشاورزی بر دوش مراکز خدمات است، گفت: این مراکز در صف اول تبدیل سیاست به اقدام بخش کشاورزی قرار دارند و می‌توانند علم و فناوری را به بهره‌برداران انتقال دهند.

وی افزود: قوانین و برنامه‌های بخش کشاورزی به دست همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی عملیاتی می‌شود و از کارکنان این مراکز می خواهیم با جدیت و تلاش، ماموریت سنگین تامین امنیت غذایی را انجام دهند، زیرا ما علاوه بر وظیفه سازمانی، در مقابل مردم، جامعه، شهدا و آرمان‌های انقلاب مسوولیت داریم.

وزیر جهاد کشاورزی به تنظیم بازار و تولید محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: تولید، رسالت اصلی ما در تامین امنیت غذایی است و برای افزایش تولید به منابع تولید (خاک و آب) که به دلیل خشکسالی و فرسایش با محدودیت‌ مواجه است، نیاز داریم.

وی دانش‌بنیان کردن را تنها راهکار مهم برای توسعه بخش کشاورزی دانست و افزود: برای ارتقای بهره‌وری باید توسعه عمودی، افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش کیفیت محصولات دامی، افزایش باردهی درختان و ... را در دستور کار قرار دهیم.

نوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که ترمیم حقوق کارکنان را در کنار اصلاح ساختار وزارتخانه در دستور کار داریم، گفت: یکی از پایه‌های اساسی برای افزایش انگیزه کارکنان جایگاه آنان در مجموعه است، باید در حد مقدورات دولت و حد توان همچون دستگاه‌های مشابه ترمیم حقوق صورت گیرد.

وی افزود: در ساختار جدید به بحث ترویج توجه ویژه خواهیم داشت، هرچقدر یافته‌های تحقیقاتی و علمی داشته باشیم، اگر به صورت چهره به چهره به بهره‌برداران منتقل نشود، بلااستفاده خواهد ماند.

وزیر جهاد کشاورزی بر تحقیقات تقاضا- محور تاکید کرد و گفت: محققان باید در حل مسایل کشاورزان بکوشند و همه مجموعه‌ها و عوامل در خدمت کشاورزان باشند.

وی درباره وضعیت نهاده‌ها در کشور نیز گفت: براساس گزارش‌های دریافتی به میزان کافی نهاده اعم از بذر، کود و سم برای کشت پاییزه مهیا است و کسری وجود ندارد.

نوری، تدارک بیشتر کودهای فسفاته و پتاسه به دلیل بارش‌های کم را یادآور شد و افزود: با وجود افزایش قیمت کود حدود ۵۳ درصد قیمت آن یارانه‌ای است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که باید در  خصوص قیمت کود شرایط بینابینی را در نظر بگیریم، افزود: به دنبال پرداخت بدهی شرکت‌های پتروشیمی هستیم تا نهاده‌ها را به موقع به دست کشاورزان برسانیم.

وی از کارشناسان جهاد کشاورزی استان‌ها خواست تا راهکارهای کارآمد خود را به مدیران بالادستی ارایه دهند.

نوری بر تکریم ارباب رجوع براساس وظیفه اخلاقی و انسانی تاکید کرد و افزود: پشتیبانی مردمی در بخش کشاورزی برای رسیدن به اهداف از جمله افزایش تولید، بهبود شرایط، کشت عمودی، تجهیز سیستم‌های نوین آبیاری و کشت‌های گلخانه‌ای در وهله اول به ارتباط کارشناسان با مراجعه کنندگان برمی‌گردد و تکریم نقطه آغاز مشارکت و همکاری است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 182314
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید