356 هزار تن «سیر» در کشور تولید شد
1398/02/24

بیش از 355 هزار و 900 تن سیر تر و خشک در سال زراعی 97-96 در کشور تولید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: از این میزان تولید در سال زراعی گذشته 207 هزار و 181 تن سیر تر و 148 هزار و 732 تن سیر خشک بوده است.

مهندس حسین اصغری سطح زیر کشت سیر تر را در سال زراعی 97-96 حدود 7701 هکتار و سیر خشک را 12 هزار و 834 هکتار عنوان کرد.

وی افزود: مهمترین استان های تولید کننده سیر تر اردبیل با 1320 تن، خوزستان 1092 تن، زنجان 2 هزار تن، گیلان 1001 تن و لرستان 599 تن هستند.

اصغری اظهار داشت: آذربایجان شرقی با تولید 961 تن، کردستان 529 تن، کرمان 550 تن، گیلان 700 تن، مازندران 3029 تن، همدان با 4346 تن از استان های مهم تولید کننده سیر خشک در کشور می باشند.

به گفته وی، متوسط تولید سیر تر با برگ در کشور نزدیک به 40 تن در هکتار و هزینه تولید این محصول در هر هکتار نزدیک به 30 میلیون تومان است.

مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ایران پس از کشورهای چین، هند، بنگلادش، مصر، کره جنوبی، روسیه، میانمار، اوکراین، ازبکستان، اسپانیا و ... در رتبه 25 جهانی در تولید سیر قرار دارد.

وی درباره صادرات سیر تر گفت: در سال گذشته بیش از 1669 تن سیر تر به ارزش یک میلیون و 402 هزار دلار از کشور صادر شد.

اصغری میزان صادرات سیر خشک را در همین سال 4700 تن به ارزش 4 میلیون و 731 هزار دلار عنوان کرد.

تعداد مشاهده خبر179 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal