ظرفيت توليد سالانه 2.5 ميليون تن گوشت مرغ در كشور وجود دارد
1391/06/19

مديركل پرورش و اصلاح نژاد طيور و زنبورعسل وزارت جهاد كشاورزي گفت: با وجود زيرساخت هاي مناسب در بخش صنعت طيور، ظرفيت توليد سالانه بيش از 2.5 ميليون تن گوشت مرغ در كشور وجود دارد.

رضا تركاشوند درگفت و گو با ايرنا افزود: در صورت حمايت از صنعت طيور و امكان پنج دوره جوجه ريزي در سال، مي توانيم سالانه يك ميليارد و 500 ميليون تن جوجه ريزي داشته باشيم تا به ظرفيت توليد 2.5 ميليون تن گوشت مرغ دست يابيم.

وي اظهارداشت: سال گذشته با حدود دو دوره جوجه ريزي، يك ميليون و 783 هزارتن گوشت مرغ در كشور توليد شد.

اين مقام مسئول ادامه داد: امسال پيش بيني مي شود يك ميليون و 900 هزارتن گوشت مرغ در كشور توليد و عرضه شود.

تركاشوند تصريح كرد: بنابراين در زمينه توليد گوشت مرغ مورد نياز داخل كمبودي وجود ندارد و اين محصول به ميزان مصرف داخلي توليد و عرضه مي شود.

وي اضافه كرد: متاسفانه به دليل مسائل رقابتي در بازارهاي جهاني، نبود مشوق هاي صادراتي و عدم حمايت بموقع از صنعت طيور، تاكنون در بخش صادرات گوشت مرغ موفقيتي نداشته ايم و اين محصول تنها به ميزان مصرف داخل توليد شده است.

مديركل پرورش و اصلاح نژاد طيور تاكيد كرد: درزمان حاضر حمايت از صادرات در دستور كار تمامي كشورهاي دنيا قرار دارد، بنابراين درراستاي حمايت از توليد و صادرات بايد مشوق هاي صادراتي و بخشودگي مالياتي براي ورود به بازارهاي جهاني فراهم شود تا توليد كننده انگيزه لازم را براي افزايش توليد داشه باشد.

وي به ظرفيت بالاي توليد محصولات كشاورزي در كشور اشاره كرد و افزود: با وجود ظرفيت بالاي توليد محصولات كشاورزي، هنوز شرايط لازم براي صادرات اين محصولات در كشور فراهم نشده، در حالي كه صادرات توليدات داخلي مي تواند ارز آوري مطلوبي براي كشور به همراه داشته باشد.

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط

نوع فایل نام فایل توضیحات
hiijab efaf.pdf
1 

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal