وزارت جهاد كشاورزي به دنبال ارتقا كيفيت محصولات غذايي است
1386/04/17

 

معاون امور زراعت وزارت جهاد كشاورزي گفت: اين وزارتخانه درصدد ارتقا كيفيت محصولات غذايي با همكاري وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران است.

 

"محمدرضا جهانسوز" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، از فعال شدن كميته‌اي براي تقويت و ارتقا كيفيت محصولات غذايي بويژه توليدات زراعي در معاونت زراعت وزارت جهاد كشاورزي خبر داد.

 

به‌گفته وي، اين معاونت درنظر دارد با همكاري دستگاههاي يادشده و ازطريق كاهش مصرف و استفاده بهينه از سم و كود، كنترل محصولات در آزمايشگاههاي كيفي، ايجاد گروههاي مشترك سياستگذاري در درون و خارج وزارتخانه براي هماهنگي بيشتر و ... كيفيت محصولات زراعي بويژه توليدات سبزي و صيفي را افزايش دهد.

وي اظهار داشت: اين معاونت همچنين به دنبال فرهنگ‌سازي براي كاهش مصرف محصولاتي چون شكر و روغن نباتي است.

جهانسوز تصريح كرد: اين امر به‌معناي ناتواني ايران در توليد اين محصولات نيست بلكه سرانه مصرف شكر و روغن در ايران از متوسط جهاني و حتي سرانه مصرف كشورهاي پيشرفته بالاتر است ضمن آنكه علم پزشكي مصرف بالاي اين محصولات را توصيه نمي‌كند.


اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal