توليد 1 ميليون و 104 هزار تن گوشت قرمز تا پايان برنامه پنجم توسعه
1389/04/22

تا پايان برنامه پنجم توسعه يك ميليون و 4/104 هزار تن گوشت قرمز در كشور توليد مي شود.  معاون امور دام وزارت جهاد كشاورزي با اعلام اين مطلب در گفتگو با خبرنگار ايانا گفت: روند توليد گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ همچنين شير خام و عسل افزايشي بوده است و در برنامه پنجم توسعه نيز اين روند ادامه خواهد داشت.سعادت الله عباسي توليد گوشت قرمز تا پايان سال جاري را 7/968 هزار تن برشمرد و افزود: در طي سالهاي بعدي برنامه پنجم ميزان توليد افزايش خواهد يافت و تا پايان سال 1393 ميزان توليد گوشت قرمز به يك ميليون و 4/104 هزار تن خواهد رسيد.وي گوشت مرغ را نيز داراي روند افزايشي عنوان كرد و يادآور شد: تا پايان سال جاري يك ميليون و 596/690 هزار تن گوشت مرغ توليد خواهد شد كه تا پايان برنامه پنجم توسعه ميزان توليد به دو ميليون و 354/175 هزار تن خواهد رسيد.عباسي خاطرنشان كرد: تا پايان سال جاري 10 ميليون و 675 هزار تن تخم مرغ توليد خواهد شد كه با روند افزايشي در سال آينده به 11 ميليون و 442 هزار تن، 12 ميليون و 247 هزار تن، 13 ميليون و 91 هزار تن و در نهايت تا پايان برنامه پنجم توسعه به 13 ميليون و 972 هزار تن خواهد رسيد.سرپرست معاونت امور دام با اعلام اينكه تا پايان سال جاري 3/42 هزار تن عسل در كشور توليد خواهد شد تصريح كرد: ميزان توليد عسل در سال پاياني برنامه پنجم توسعه به 3/53 هزار تن خواهد رسيد.وي در مقايسه برنامه پنجم توسعه و برنامه چهارم تاكيد كرد: ميزان توليد گوشت قرمز در سال 88 نسبت به سال 83 كه در ايام برنامه چهارم توسعه است، از رشدي معادل 2/82 درصد برخوردار است.عباسي همچنين ادامه داد: رشد مرغ ميزان 92/6، تخم مرغ 77/2، شير خام 28/7 و عسل 1/10 درصد رشد را نشان مي دهد.وي در ادامه اظهار داشت: تب برفكي و خشكسالي حادث شده در روند توليد گوشت قرمز كشور نقصاني به وجود نياورد و توليدات اين بخش رو به افزايش است.

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal