اجراي پروژه تبديل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام
1388/12/08

رئيس موسسه تحقيقات علوم دامي كشور گفت: اجراي پروژه تبديل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام با مشاركت سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران و با هدف افزايش بهره وري از اين ضايعات در دستور كار موسسه تحقيقات علوم دامي كشور قرار گرفته است.محمدعلي عباسي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: طبق امارهاي موجود، ساليانه حدود 2 ميليون تن ضايعات ميوه و تره بار در كشور وجود دارد كه در صورت تبديل آن به خوراك دام، حدود 500 هزار تن خوراك دام توليد خواهد شد.وي ادامه داد: چنانچه خوراك دام حاصل از تبديل ضايعات ميوه و تره بار از لحاظ قيمت معادل يونجه در نظر گرفته شود، ساليانه از هدر رفت حدود 1400 ميليارد ريال سرمايه ملي جلوگيري خواهد شد.عباسي تصريح كرد: در صورت تبديل كل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام، حدود 10 درصد از كمبود خوراك دام در كشور مرتفع خواهد شد.رئيس موسسه تحقيقات علوم دامي كشور يادآور شد: خوراك دام حاصل از تبديل ضايعات ميوه و تره بار با داشتن 67/15 درصد پروتئين خام 3327 كالري در گرم انرژي قابل هضم و 3017 كالري در گرم انرژي قابل متابوليسم دارد كه از لحاظ ارزش غذايي معادل يونجه است.

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal