34 استاندارد ملي براي چاي تدوين شد
1388/05/21

رييس مركز تحقيقات چاي كشور گفت: استاندارد كردن چاي براي حفظ حقوق مصرف‌كننده و بقاي توليدكننده لازم و ضروري است.

مهندس مهران غلامي ـ رييس مركز تحقيقات چاي كشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: استاندارد كردن مواد غذايي به ويژه چاي به عنوان يك نوشيدني پرطرفدار و رايج در ميان مردم، ضمن حفظ سلامت و منافع مصرف‌كننده براي بقا و منافع توليدكننده لازم و ضروري است.

وي با بيان اينكه با استاندارد كردن از نظر بهداشت دائمي محصول، موجب حفظ سلامت مصرف‌كننده مي‌شويم و با جلوگيري از عوارض ناشي از توليد كالاي غيراستاندارد، با كاهش هزينه موجب افزايش جلب مشتري و درآمد بيشتر براي توليدكنندگان خواهيم شد، افزود: ارتقاي سطح تكنولوژي و دانش فني در توليد چاي از ديگر دستاوردهاي استاندارد كردن چاي خواهد بود.

غلامي خاطرنشان كرد: همكاري مستمر مركز تحقيقات چاي كشور با سازمان استاندارد در تحقيقات صنعتي ايران، براساس اصول علمي، پژوهشي و فني در كليه مراحل تدوين استانداردهاي ملي مربوط به چاي اعم از شركت در جلسات كميته‌هاي فني كميسيون نهايي و كميته ملي منجر به تدوين 34 استاندارد ملي با موضوع چاي شده است.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal