توسعه پايدار كشاورزي در گرو كشت محصولات ارگانيك است
1386/08/23

 

مشاور وزير جهاد كشاورزي 25 درصد از ضايعات محصولات غذايي را مربوط به توليدات بخش كشاورزي اعلام كرد.

به گزارش (ايسنا)، دكترغلامرضا اميني رنجبر در جلسه هماهنگي محيط زيست و توسعه پايدار جهاد كشاورزي قزوين با اعلام اين مطلب افزود: اين ميزان ضايعات تامين‌كننده غذاي 15 تا 20 ميليون نفر از جمعيت كشور است.

وي با تاكيد بر اين نكته كه هنوز سرمايه‌گذاري لازم براي فرهنگ سازي و اطلاع رساني توسعه كشاورزي ارگانيك در كشور انجام نشده است، گفت: رويكرد توسعه پايدار كشاورزي در گروه كشت محصولات ارگانيك است.

رنجبر اضافه كرد: براي توليد محصولات سالم راهي جز كشاورزي ارگانيك نداريم.

وي اصلاح الگوهاي توليد و مصرف پايدار، انضباط توسعه، ضابطه‌مند كردن بكارگيري انرژي، خاك، آب، هوا و فن‌آوري در بخش نهاده‌هاي كشاورزي را از جمله راهكارهاي رسيدن به توليد ارگانيك دانست.

رنجبر افزود: در حال حاضر يك درصد از عرصه توليد محصولات باغي و هفت درصد از عرصه محصولات زراعي ايران به كشت محصولات ارگانيك اختصاص دارد.

وي در پايان فقدان استراتژي مشخص توليد محصولات ارگانيك، نبود برنامه نظامند آموزش مشخص مكانيزم‌هاي نظارت و كنترل در توليد، دانش كم در امر كشاورزي و نبود استراتژي مشخص سم و كودهاي شيميايي را از جمله چالش‌هاي رسيدن به توسعه كشاورزي ارگانيك عنوان كرد.



اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر0 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal