فعالیتهای دفتر
بسیار مهم: قابل توجه مسئوولین محیط زیست و سلامت غذای استانها
هم اندیشی سالیانه و کارگاه آموزشی نمایندگان محیط زیست و سلامت غذا
انتصاب مدیر کل جدید دفتر محیط زیست و سلامت غذا
همایش مسئولیت اجتماعی صنایع غذایی در حوزه سلامت
برگزاری جلسه کمیته متناظر(TC234 )شیلات و آبزی پروری
لزوم استاندارد سازی حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی
اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی براساس رژیم غذایی روزانه تعیین می شود
 شورای محیط زیست وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شد
معرفی سرپرست معاونت محیط زیست دفتر محیط زیست و سلامت غذا
عضویت همکار دفتر در کمیته راهبری برنامه کلان تغییر اقلیم
اجرای نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی
معرفی معاون جدید سلامت غذای دفتر محیط زیست و سلامت غذا
350 میلیون دلار محصولات شیلاتی ایران امسال صادر می شود
افزایش 100 تا 150 هزار تنی برداشت شلتوک از شالیزارهای مازندران
1
خانه | بازگشت |
مهمان (portalguest)


Powered By Sigma ITID.