رویدادها و جشنواره ها
دوشنبه 1 شهريور 1395 نظارت بر سلامت محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای جدی‌تر می‌شود http://www.isiri.gov.ir/Portal/home/?news/150911/148453/428862/D8B6D8B1D988D8B1D8AA-D8A8D987D8B1D987-DAAFDB8CD8B1DB8C-D8A7D8B2-D981D8B1D8A2DB8CD986D8AF-D8A7D8B8D987D8A7D8B1DB8CD987-D8A7D986D8B7D8A8D8A7D982-D8AFD8B1-D8B1D8A7D8B3D8AAD8A7DB8C-D8AAD988D8B3D8B9  مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی گفت: نظارت بر سلامت محصولات باغی، زراعی، خام زارعی، گلخانه ای و قارچ خوراکی جدی تر می شود.

محمد شجاع الدینی که در گردهمایی آموزشی دستور العمل صدور، تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربردی نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی سخن می گفت افزود : رییس سازمان ملی استاندارد ایران به سلامت غذا اهمیت می دهد و هماهنگی گسترده ای را در این زمینه انجام داده است. وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه دستگاه های ذیربط با تعامل بیشتر اقدام به تولید و عرضه محصولات می کنند و سازمان ملی استاندارد مسئول نمونه برداری و نظارت بر محصولات در بازار و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تولید محصولات و نظارت بر آلاینده های مواد غذایی است.

شجاع الدینی بیان کرد: سازمان ملی استاندارد ایران  ارزیابی نمونه برداری و کنترل محصولات عرضه شده در بازار را بر عهده دارد. وی با بیان اینکه باید به جایی برسیم که همانند سایر کشورهای جهان، دولت تنها متولی نظارتی باشد، گفت: بر این اساس بخش خصوصی می تواند به تولید بر اساس استاندارد ها بپردازد. وی با تاکید بر اینکه بازرسی، نمونه برداری و ارسال محصولات به آزمایشگاه باید توسط شرکت های خصوصی انجام شود، بیان کرد: با بهره گیری از فناوری اطلاعات، ضریب دقت و سرعت تولید و نظارت افزایش پیدا می کند.

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی، انجام امور وزارت جهاد کشاورزی در بستر فناوری اطلاعات را از اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: عرضه محصول با کیفیت بهتر از دیگر اقدامات وزارت جهادکشاورزی محسوب می شود.
گردهمایی آموزشی دستور العمل صدور، تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربردی نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی و با میزبانی سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.



 
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
خانه | بازگشت |
مهمان (portalguest)


Powered By Sigma ITID.