اقتصاد مقاومتی با توجه به تحریمهای ظالمانه دشمن، تنها راه برونرفت از مشکلات کنونی کشور و پیروزی در جنگ اقتصادی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان لرستان، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در مراسم جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در لرستان با اعلام مطلب فوق، به روشنبینی و دقت نظر مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی با توجه به تحریمهای موجود اشاره کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی در شرایطی مطرح شد که دشمنان انقلاب، تحریم را نوشته و هر روز تحریمهای بیشتری را بر علیه مردم ایران اعمال کردند و در واقع یک جنگ اقتصادی را بر علیه کشور به راه انداختند.
وی به نقل از مقام معظم رهبری، پادزهر تحریمهای اقتصادی را اقتصاد مقاومتی دانست و خاطرنشان کرد: برای مقابله با توطئههای دشمن همچون زمان جنگ، باید آرایش جنگی و ابزار لازم برای مقابله با دشمن را در اختیار داشته باشیم که در حال حاضر ابزار لازم همان اقتصاد مقاومتی است که سیاست آن به پایداری در تمام سطوح اشاره دارد.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای مقابله با دشمن اشاره کرد و گفت: از جمله این راهکارها، میتوان به خودباوری و خوداتکایی؛ انگیزهسازی؛ توجه به اصل بهرهوری و استفاده بهینه از منابع تولید؛ گسترش بخش خصوصی و اجرای سیاستهای اصل 44؛ اصلاح الگوی مصرف و سوق دادن سرمایهها به سمت تولید و تکیه بر تولیدات داخلی و تولید محصولات استراتژیک اشاره کرد.
وی بسترسازی و روان کردن ضوابط و قوانین؛ اصلاح نظام مالیاتی، بانکی، پولی و گمرک؛ مشخص کردن اولویتها و نیازهای جامعه؛ حمایت از سرمایهگذاران و فعال کردن کارگاهها؛ کمک به افزایش مهارتها؛ تربیت نیروهای متخصص؛ جلوگیری از درآمدهای غیرمشروع و تنظیم نیازهای عمومی جامعه را از دیگر راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای مقابله با دشمن دانست.
در این مراسم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: دو هزار و 250 نفر از نیروهای سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان و ادارات تابعه که 27 درصد این نیروها را بانوان و مابقی نیروها را آقایان تشکیل میدهند، در اقصی نقاط محروم استان به ارائه خدمت به کشاورزان، تولید کنندگان، بهرهبرداران و روستاییان می پردازند و این یک افتخار برای جهاد کشاورزی است.
عبدالرضا بازدار افزود: کشاورزی قبل از انقلاب بسیار سنتی و درآمد نیز سنتی بود و اصولا اعتقاد به کشاورزی خوداتکایی نبود و بیشتر مایحتاج مورد نیاز مردم از خارج وارد کشور میشد.
وی افزود: قبل از انقلاب کل تولیدات کشاورزی استان حدود 400 هزار تن بود، اما اکنون به بیش از 3 میلیون تن رسیده است.
وی سرانه تولید برای هر نفر در استان را 500 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: در حال حاضر این سرانه به 1600 کیلوگرم رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 محصول زراعی در استان تولید میشود، در گذشته فقط گندم و جو به صورت دیم و به صورت کاملا سنتی کشت میشد.
بازدار با اشاره به افتتاح 213 پروژه بخش کشاورزی در ایام دهه فجر در استان، گفت: این پروژهها با اعتباری بالغ بر 123 میلیارد تومان با اشتغالزایی 641 نفر و بهرهمندی 3537 خانوار در استان بهرهبرداری میشود.
به گفته وی، در 10 ماه سال جاری 120 میلیارد تومان اعتبار پایدار روستایی جذب کردهایم.
بازدار خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان تعداد 86 شهید، 350 جانباز و 22 آزاده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده و همچنین 1100 سنگرساز بیسنگر و 7 هزار نیروی مردمی را به جبهههای نبرد حق علیه باطل اعزام کرده است.